Всеки, рано или късно се сблъсква с  агресията по улиците.

...
Всеки, рано или късно се сблъсква с  агресията по улиците.
Коментари Харесай

Как да оцелеете в уличен бой

 MSDFICL EC004

Всеки, рано или късно се сблъсква с  експанзията по улиците. Многото квартали с панелки  в  огромните градове – не са  най-хубавото място за вечерна разходка, а и в центъра все по- постоянно е рисково. Вие може да бъде въвлечени в пердах на улица за част от секундата, без да имате никакъв късмет да избягате или да се обадите за помощ. Ние ще ви разказжем какво да извършите в такава неприятна обстановка.

Внимание

Опитайте се   бързо да  анализирате покрайнината. Обърнете  внимание на обектите, които могат да се трансфорат в оръжие. От значително значение са пътищата за оттегляне в случай че съперникът ненадейно получи подкрепление.

Готовност

Винаги изхождайте  от най-лошите догатки. Нападателят на доктрина може да се бие по-добре. Той може да има бокс или нож. Няколко удара ще ви се наложи да отнесете  –  бъдете готови за това и  морално и физически.

Контрол на отдалеченост

Започнете да налагате на врага  комфортно разстояние още  преди багра. Местете се ненатрапчиво, само че по този начин, че врагът да  би трябвало да прави спомагателни стъпка, с цел да стартира офанзива. Използвайте дейни придвижвания: ръцете ви към този момент ще основат избран щит. Също по този начин не е нужно да губите времето си, с цел да заемате бойна позиция.

Спокойствие

Опитайте се да запазите успокоение. Ситуацията  евентуално ще предизвика  голяма доза адреналин и тялото реагира с  нараснало предпочитание да се бори. Дишайте надълбоко и не се поддавайте на подсъзнателното предпочитание да се напрягате. Колкото повече сте спокойни – толкоз по-лесно ще бъде да нанесете верен удар, като вложите в него тежестта на цялото си тяло.

Баланс

Заемете най-балансираната  поза. Краката са на ширината на раменете, коленете леко свити. Не позволявайте да ви смъкват земята: това е доста рисково за неподготвени хора. Ако врагът има някакъв опит, това ще е  много зле за вас.

Честност

Оставете благородството за книгите и филмите. На улицата се биете за своето здраве, а от време на време и за живота си. Удряйте в  слънчевия сплит, в  гърлото и очите, не се колебайте да ударите в слабините – всичко, за което се сетите.

Ниво на багра

Не забравяйте да употребявате краката си. Тежки удари в  пищялите, глезените,  капачките на коленете ще ви обезпечат съществено преимущество. Но не се опитвайте  да удряте  съперника по този начин, както се гледали във филмите с маваши-  би било неуместно: издигнат крайник над талията доста елементарно се хваща.

Успех! И нека не ви се постанова!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР